Workshops ‘De Reis door je Innerlijke Ikken’

Inner Passion heeft haar krachten gebundeld met Carolijn Lenselink van Carro. Onder de naam I Face Me verzorgen wij diverse workshops vanuit het gedachtengoed van Voice Dialogue. Beter bekend als de innerlijke Ikken. Het is een verruimende en helpende manier van kijken naar jezelf en datgene waar je tegenaan loopt in je leven. Wij zullen allerlei thema’s aanbieden in onze workshops, dus volg onze website www.ifaceme.nl of volg ons op facebook om op de hoogte te blijven. Hieronder alvast wat meer informatie over het gedachtengoed, ons als coaches en een sfeerimpressie van de workshops.

Nice to meet YOU!

It’s time to face YOU! Maar wie ben IK dan?

“Wie in jou leidt jouw leven?”
“Leef je eigenlijk jouw leven wel of ben je het aan het overleven?”


Meer info

In ons huizen talloze innerlijke ikken waaronder de verlangende IK.
In onze workshops besteden we aandacht aan welke Ikken in jou huizen en invloed hebben op jouw manier van leven en je tevredenheid daarover.
We gaan op zoek naar wat er nodig is om ruimte te maken, zodat jouw Bewuste Ik aan het roer van jouw leven komt!

De workshops zijn interactief en laat je op serieuze én humoristische wijze kennis maken met jouw ikken en geeft je handvatten om ermee aan de slag te gaan in je dagelijks leven.
Ons doel is je inzichten te bieden en je iets heel praktisch mee te geven waar je werkelijk mee verder kunt!

Innerlijke Ikken ?? Even een korte uitleg
Stel je eens voor dat jij de dirigent bent van een orkest. Het orkest bestaat uit allemaal verschillende instrumenten die elk een eigen geluid en eigenschappen hebben. Deze staan in de metafoor voor jouw innerlijke delen met de dirigent als jou bewuste Ik die alle innerlijke delen aanstuurt. De dirigent heeft de regie, tenminste dat is de bedoeling…. Wat nu als de dirigent ontbreekt… Dat is het moment dat je beseft dat het niet goed gaat in je leven. Er speelt steeds hetzelfde instrument of de instrumenten die spelen maken niet het geluid wat jij zou wensen. Je verwachtingen van het leven en van jezelf zijn niet wat je ervan gehoopt had…

Tijd dus om de dirigent in jezelf te (her)ontdekken en voor het orkest te plaatsen!

Voice Dialogue is een methode om in dialoog te komen met je ‘Innerlijke Ikken’ als in innerlijke stemmen. Deze behoren toe aan de verschillende delen van onze persoonlijkheid. Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. Vaak identificeren we ons met één of meerdere deelpersoonlijkheden, waarmee we hebben leren leven, onze zogenaamde “primaire ikken”, terwijl andere delen van ons tevergeefs hun stem proberen te laten horen. Deze delen noemen we de “verstoten ikken”.

In de workshops laten we je onder andere ervaren vanuit welke innerlijke delen je jouw leven leeft en welke delen verstoten zijn. Je gaat ervaren hoe het is om werkelijk regie te voelen en hoe je jouw orkest kan laten klinken als een klok. Oftewel: Je leven LEVEN zoals jij het VERLANGT!

Door Wie

Amanda Hendriks (www.innerpassion.nl)
Carolijn Lenselink (www.carro.nl)

Lees meer op onze sites over onze achtergrond en wie wij zijn.


Aanmelden

Aanmelden voor één van onze workshops kan via info@ifaceme.nl.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname, het programma en de factuur.

Nice to face YOU!

Warme groet,

Carolijn en Amanda

Carolijn Lenselink
Coach & Illustrator

Amanda van Aken-Hendriks
LifeCoach & Verbinder