Een greep uit mijn trajecten. Met dank aan mijn moedige oud-cliënten!

T. V. , vrouw, 60 jaar
Klacht bij aanmelding: Depressief. Burn out. Gevolgen van vroeg ouderverlies. Het kleine kind in mij dat vroeg om aandacht. Bang zijn van mijn manager.
Wat heeft Inner Passion je gebracht? Heel veel inzicht in mijn manier van denken en meer (heel veel meer) naar m’n gevoel leren luisteren. Door lichaamstaal beter opgewassen te zijn tegen dominante mensen.
Hoe gaat het nu met je? Wat is er veranderd? Het gaat nu stukken beter met me. Ik zie beter mijn valkuilen en ik zie mijn toekomst weer positief tegemoet.   
Hoe heb je mij als je coach ervaren? Amanda is super rustgevende persoonlijkheid die je coacht om zelf na te gaan voelen wat er is of niet is. En je jou richting in te sturen. Niet die van iemand anders of wat een ander wil!       
Als je in één zin Inner Passion zou aanraden aan anderen, wat zou die zin dan zijn?  Voor een helder inzicht in blokkades en valkuilen en hoe daar mee om te gaan ben je bij Amanda op de goeie plek.   
                               

                                 
A. v. H. , vrouw, 20 jaar
Klacht bij aanmelding: Voortdurend ziek zijn en chronische neus- en hoofdklachten.
Wat heeft Inner Passion je gebracht? Het ontdekken van hooggevoeligheid, controle over mijn gedachten, dat ik mag zijn zoals ik ben en een heleboel prachtige zelfkennis!
Hoe gaat het nu met je? Wat is er veranderd? Verdwijning van chronische klachten, inzicht op mijn gedachtepatronen, geluk en positiviteit.
Hoe heb je mij als je coach ervaren? Betrouwbaar, zacht, meelevend, begrijpend, open en vooral een grote steun tijdens het proces en wie altijd voor je klaar zal staan!    
Als je in één zin Inner Passion zou aanraden aan anderen, wat zou die zin dan zijn?  Wanneer je zoekt naar een oplossing, laat Inner Passion je zien dat de oplossing diep in je mooiste zelf ligt.

                             

Anoniem, man, 50’er
Klacht bij aanmelding: Vermoeidheid, onzekerheid. Angst, eigenwaarde was laag. Relatie niet goed afgerond.
Wat heeft Inner Passion je gebracht? Inzicht in eigen aandeel. Innerlijke Criticus bloot gelegd. Helderheid over wat er energetisch steeds gebeurt. Kind in mezelf niet beschermd. Onveilige hechting.
Hoe gaat het nu met je? Wat is er veranderd? Stuk beter. Meer mezelf en handelen vanuit volwassene gaan zien zonder kind kwijt te raken.
Hoe heb je mij als je coach ervaren? Rustig, geduldig, begripvol en doortastend.
Als je in één zin Inner Passion zou aanraden aan anderen, wat zou die zin dan zijn?  Terug bij je ware ik.

M. G., vrouw, 20 jaar
Klacht bij aanmelding: Mijn klacht was dat ik teveel doorschoot in mijn perfectionisme en daar in het dagelijks leven tegenaan liep. Ik snapte ook niet waarom ik bepaald gedrag vertoonde, met name in mijn werk en stages.
Wat heeft Inner Passion je gebracht? Inner Passion heeft mij gebracht dat ik een juiste balans tussen mijn perfectionisme en relaxed zijn heb gevonden. Daarnaast heeft het mij gebracht dat ik mezelf beter heb leren kennen en ik weet waar bepaald gedrag vandaan komt, en hoe ik daarmee omga in het dagelijks leven. Ik heb het positieve daarvan ontdekt.
Hoe gaat het nu met je? Wat is er veranderd? Het gaat erg goed met mij. Ik heb dankzij deze coaching verschillende manieren gevonden om mezelf tot rust te brengen, als het even druk in mijn hoofd is. Daarnaast kan ik beter loslaten en weet ik waarom ik handel zoals ik handel, wat ervoor zorgt dat ik niet overal extra hard mijn best voor doe. Natuurlijk overheerst mijn perfectionisme nog vaak, maar ik kan nu vaker voor een 7 gaan dan voor een 10.
Hoe heb je mij als je coach ervaren? Fantastisch. Je sloot helemaal bij mij als persoon aan en was onbevooroordeeld. Juist daardoor voelde ik me meteen op mijn gemak en ervoer ik een klik met je. Daarbij heb ik veel van je mogen leren, zowel over mezelf als over verschillende ‘ikken’ die iedereen heeft. Erg interessant en waardevol.
Als je in één zin Inner Passion zou aanraden aan anderen, wat zou die zin dan zijn?  ‘’Inner Passion sluit aan en accepteert jou onvoorwaardelijk als persoon, wie je ook bent’’.

M. v. T., vrouw, 51 jaar
Klacht bij aanmelding: Verlatingsangst, loslaten verleden, eigenwaarde herstellen
Wat heeft Inner Passion je gebracht? Inner Passion heeft me helderheid gegeven over mijn leven. Meer dan ik zelf dacht te hebben. Amanda heeft me een enorme spiegel voor gehouden en me geconfronteerd met zoveel wat ik mezelf tekort heb gedaan
Hoe gaat het nu met je? Wat is er veranderd? Heel goed, alles is veranderd. Puur zijn trekt pure mensen aan en laat de lelijke mensen uit je leven. Gaat automatisch. Ik ben rustiger, blijer. Eigenlijk voor het eerst gelukkig! Leven begint nu.
Hoe heb je mij als je coach ervaren? Ik vind je een geweldige coach. Voelde me vrij en vertrouwd bij je. Je bent helder in je uitleg, lief en begaan. Je raakt de juiste snaar iedere keer.
Als je in één zin Inner Passion zou aanraden aan anderen, wat zou die zin dan zijn?  “Bel, spreek af, stel je open en verander positief je leven.”

Recensies