Missie: Jij als dirigent van jouw leven!

Inner Passion benadert bewustzijnsbevordering vanuit de visie dat we dominante, primaire delen in ons hebben die ons om hele goede redenen het gevoel van regie afnemen. Zij zijn ooit in je leven ontstaan, omdat zij bijvoorbeeld erg bezorgd waren om je welbevinden of je moesten beschermen tegen je angsten. Of ze moesten vechten om te krijgen wat ze dachten dat het beste voor je was om te overleven of om niet je diepste pijn te hoeven voelen. Heel goed dus dat ze er waren in tijden van nood!

Maar wat als deze delen dominant blijven ook al is het gevaar allang geweken? Dan worden zij soms een grote belemmering om ons leven te kunnen leiden zoals we het werkelijk willen. Onze verstoten delen met hun eigen talenten en mogelijkheden, zouden graag aan bod willen komen, maar ze krijgen geen ruimte. Er is dus een regisseur, een dirigent nodig om dit in goede banen te leiden. Hier gaan we gedurende je traject bij Inner Passion aan werken.

Ik nodig je uit om in jezelf op verkenning te gaan. Wie ben je, wat wil je en wat kan je? Welke delen, rollen of situaties zorgen voor weerstand of stilstand? Ik ben er om je te begeleiden op jouw weg naar verdere bewustwording en je te bewegen richting je verlangens. Om zo je eigen regie te nemen om tot jouw ideale levensontwerp te komen.

Jij als dirigent van jouw leven!