Inner Passion verstaat hoe lastig het is als je vastloopt in je leven en je niet weet waar je moet beginnen. Dit kan gaan om jezelf, je relatie(s) of je kinderen.

Een (huis)arts of POH ondersteunt hier vaak bij, maar soms sluit dit onvoldoende aan bij wie jíj bent als mens met jouw behoeften. Het kan ook zijn dat de huisarts niet in je vraag is betrokken en je zelf een weg aan het zoeken bent.

Inner Passion kan je op weg helpen vanwege de rijke ervaring in psychosociale zorgvragen en haar grote opgebouwde netwerk in en om Sint-Oedenrode. Middels een éénmalig gesprek bespreken we je vraag en wensen. Aan de hand van dit gesprek zal Inner Passion een passend voorstel doen om van daaruit een eerste stap te zetten richting dat wat je nodig hebt om verder te komen.

Inner Passion vindt het hierbij belangrijk dat je daarin zélf de regie voert! Indien gewenst kan een warme overdracht plaatsvinden met de gekozen begeleiding, zodat u niet alles opnieuw hoeft te vertellen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak!